Izjava o zaštiti prikupljanja osobnih podataka i njihovu korištenju

Vaše osobne podatke koje dajete dobrovoljno pohraniti ćemo u našoj evidencijskoj bazi kupaca. Vaše osobne podatke prikupljamo i koristimo u svrhu obrade narudžbe, slanje promotivnih materijala, za unaprjeđenje odnosa s kupcima te radi provjere i autorizacije prilikom plaćanja kreditnom karticom, u mjeri i vremenu koje je neophodno za ostvarenje navedene svrhe u svakom pojedinom slučaju.

Svojevoljnom registracijom kao kupca ujedno dajete svoju suglasnost za obradu Vaših podataka u naprijed navedene svrhe. Kupac je suglasan da mu se Pergament Promet d.o.o. može obraćati pismenim putem, SMS-om ili elektroničkom poštom te mu na adresu dostavljati materijale kojima će ga obavještavati o pogodnostimai novinama u svojoj ponudi.

Vaše osobne podatke štitimo sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka, te ih nećemo ni na koji način učiniti dostupnima trećima. Potrebne osobne podatke proslijeđujemo isključivo ugovornim partnerima za realizaciju isporuke Vaše narudžbe ili za potrebe adresiranja tiskanih reklamnih materijala.

Imate pravo zatražiti ispravak, izmjenu ili nadopunu netočnih, nepotpunih ili neažuriranih podataka, a ukoliko više ne želite primati naš promidžbeni materijal dovoljno je da kliknete na link za odjavu primanja newslettera koji će biti prikazan na svakom promidžbenom materijalu, ili nam jednostavno možete poslati mail na našu mail adresu.